LIC: duurzaam ondernemen met hout

Lynen Industrial Carpentry is een Belgisch familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar hoogwaardige houtproducten produceert voor houthandels, doe-het-zelfzaken en de algemene houtindustrie. Hout is een natuurlijke grondstof waarvan de mogelijkheden onbeperkt zijn. Dankzij innovatieve technieken biedt hout een fascinerende verscheidenheid aan toepassingen en overtuigt het als milieuvriendelijk, duurzaam en toekomstgericht bouwmateriaal.

Onze jarenlange ervaring als industriële schaverij stelt ons in staat een buitengewoon assortiment aan houtproducten aan te bieden dat volledig afgestemd is op de behoeften van de handel. Ons assortiment omvat een brede waaier aan industrieel geschaafde profielen alsook maatwerk op bestelling.

Wij beschikken over een efficiënt en modern machinepark waarmee wij met precisie en passie maatwerkoplossingen produceren voor al onze klanten. Met onze grote opslagcapaciteit en eigen vrachtwagens zorgen wij voor snelle levertijden en zijn wij erkend als een uiterst flexibele en betrouwbare leverancier.

Onze kernwaarden

Onze missie en dynamische visie houden in dat we een werkklimaat hanteren waarin onze medewerkers een aantal belangrijke kernwaarden delen:

  • Eerbiedig, verantwoordelijk en betrouwbaar zijn in al onze contacten.
  • Uitmuntendheid nastreven in de producten die wij produceren.
  • Resultaatgericht werken en samenwerking bevorderen.
  • Zorg dragen voor de gemeenschap en het milieu waarin wij actief zijn.

Maak kennis met ons team

Peter Lynen

General Manager

Marc Lynen

Production Manager

Dylan Lynen

Production Manager

Brecht Lynen

Office Manager

Christophe Smets

Sales Coördinator

Ken Liberloo

Sales Representative

Goele Vanhamel

Internal Sales & PR

Annelies Claes

Accountancy & Human Resources

Tim Taens

Production Planner

Patrick Taens

Financial Manager

Stefan Mullens

Purchasing Manager

Lieve Woestenborghs

Purchasing Assistant