Snelle levering en constante productkwaliteit verzekerd

Voor het schaven beschikken wij over geavanceerde industriële schaafmachines met een zeer hoge productiecapaciteit. Op die manier kunnen wij de doorlooptijd van onze productie optimaliseren en een snelle levering garanderen. Een constante productkwaliteit wordt gewaarborgd door manuele controle en sortering aan de schaaflijnen door onze ervaren en gedreven medewerkers. Naast het schaven voeren wij ook een reeks deelbewerkingen uit zoals het verzagen en winddrogen van brut hout en het verpakken van geschaafde profielen.

De combinatie van een uniek aanbod met een hoge flexibiliteit maakt ons een van de toonaangevende spelers op de markt. Laat u hier inspireren door onze buitengewone variëteit aan geschaafde houten profielen.

Voorraad

Onze grote opslagcapaciteit zorgt ervoor dat wij een groot assortiment aan afgewerkte producten in voorraad hebben, beheerd door een geavanceerd voorraadbeheersysteem. Hiernaast bieden wij onze klanten ook de flexibiliteit om kleinere bestellingen te plaatsen. Zo kunnen onze klanten hun voorraadrotatie optimaliseren zonder onnodige wachttijden te creëren.

Contacteer ons verkoopteam